IDA MARIA LETH

Som R A B registreret medlem af Forenede Natur Medicinere lever jeg op til kravene om uddannelse, efteruddannelse, etik, klageadgang og journalføring. Som klient er du sikret stor opmærksomhed på god klinisk praksis.

 • De homøopatiske lægemidler knækker koden så kroppens selvhelbredende mekanismer stimuleres.
 • Homøopatien er en holistisk behandlingsform som behandler hele mennesket.
 • Homøopatiske lægemidler matches individuelt
 • Du behøver ikke ændre livsstil for at starte i homøopatisk behandling.
 • Konsultationen er en samtale, efterfulgt af behandling med et homøopatisk middel. Opfølgende konsultation er typisk efter 5 uger
 • Homøopati kan kombineres med andre behandlingsformer herunder konventionel medicin.

Eksempler:

 • Hovedpine/migræne
 • Søvnproblemer
 • Kronisk træthed
 • Angst/fobier
 • Høfeber/allergi/astma
 • Hudproblemer
 • Hormonelle forstyrrelser
 • Fordøjelsesproblemer
 • Depression
 • Kroniske smerter
 • Infektioner
 • Svimmelhed
 • Reflux

Og meget andet.

Similia similibus correntur- lige helbreder lige

I det 5. århundrede før k.f. introducerede den græske læge Hippocrates at sygdom ikke skyldtes indgriben fra Gud men derimod er et udtryk for kræfter i naturen. Han fremhævede kroppens evne til at genoprette og helbrede sig selv (homøostase)  og han formulerede ligheds princippet -similia similibus correntur-  som er fundamentalt i homøopatisk filosofi. I 1400 tallet genoplivede Paracelsus Hippocrates ideer, men det blev Samuel Hanemann som med udgivelsen af Organon i 1796, for alvor genopdagede lighedsprincippets.

Lighedsprincippet betyder i praksis, at det middel som hos en rask vil give sygdomssymptomer, kan fjerne de samme symptomer hos en syg. En tilstand med røde øjne der løber i vand, kan fx behandles med midlet Allum Cepa som er fremstillet af rødløg.

Formålet med behandlingen er at finde årsagen til symptomerne og med det rette homøopatiske middel, at styrke kroppens selvhelbredende kræft. Når der arbejdes med kroniske sygdomme er en homøopatisk ordination individuel og ikke bestemt af en medicinsk diagnose.

Holistisk tilgang og kroppens evne til selvhelbredelse

I homøopatien tages udgangspunkt i hele mennesket, – ikke kun i den fysiske krop, men også i vores emotionelle, mentale og spirituelle tilstand. De homøopatiske midler styrker vores livskraft så kroppens evne til selvhelbredelse bliver stimuleret.

Tænk på Daniel fra Matador; Den Daniel vi kender fra TV serien tilpasser sig og prøver pligtopfyldende, at leve op til de forventninger der er til ham. Han kommer længere og længere væk fra sig selv, fra sine egne længsler og drømme. Daniel er ramt, hans udfoldelse er begrænset, han er anspændt, mismodig og frygtsom.  Sagt med andre ord; livsenergien er blokeret og ude af stand til at opretholde balance, han holder den kørerende -men det har sin pris! Prisen er disharmoni manifesteret som sygdom. Hvis du tænker: Daniel ER syg eller Det er et spørgsmål om tid hvornår han bliver syg, så tænker du holistisk – og homøopati er et oplagt valg for dig.

Mennesker er unikke

Ikke alle er som Daniel, vi er skruet forskelligt sammen og bliver ramt af forskellige ting. Ingen reaktion er bedre end andre, vi gør hvad vi kan for at leve og overleve. Mange mennesker har fx rygproblemer, men ikke alle med rygproblemer bliver ramt af de samme ting. I en holistisk tilgang er det vi rammes af ligeså vigtig som fx rygproblemerne. Derfor kan isolerede symptomer (her rygproblemer) ikke stå alene når der arbejdes homøopatisk med kroniske sygdomme.

Klassisk homøopati er en holistisk behandlingsform som tager udgangspunkt i den enkelte. De homøopatiske midler knækker koden så kroppens helbredende mekanismer stimuleres.

Første konsultation varer 1½-2 timer, efterfølgende varer 1 time. Der vil typisk gå 5 uger mellem hver konsultation. Opfølgende telefonsamtaler eller mail-korrespondance faktureres som udgangspunkt ikke. Varigheden af et forløb varierer og kan afbrydes når som helst.

Selve konsultationen er en samtale hvor du bl.a. vil blive spurgt om, helbredsproblemer, sygdomshistorie, livsstil, søvn, humør, temperament og om skelsættende hændelser i dit liv.

Som udgangspunkt foregår konsultationerne som som et fysisk møde på klinikken i Sorø. Hvis det passer bedre kan det foregå via Zoom. Tidsrammen er den samme, men der tillægges 79 kr til porto da jeg efterfølgende sender det homøopatiske middel til dig. Du skal forinden have downloaded zoom (gratis version er fin til formålet) og sørge for du kan sidde uforstyrret.

At starte i homøopatisk behandling er som en blomst der vender sig mod lyset, du vil vende dig mod et bedre helbred med øget livskraft og større frihed. Nogen oplever forandringerne hurtigt, for andre vil det gå langsommere. Nogen oplever kortvarige opblussen af gamle symptomer, det er ufarligt og tegn på at kroppen arbejder.

Jeg følger og støtter dig undervejs. Det er afgørende at holde de selvhelbredende kræfter i gang – i praksis betyder det, at du kontakter mig når midlerne ophører med at virke, dette med henblik på at gen-stimulere din livskraft.

Jeg arbejder under tavshedspligt og opfylder kravene for opbevaring af persondata.
De homøopatiske lægemidler er fremstillet af stoffer som forekommer naturligt i plante-, dyre og mineralriget. Stofferne er fortyndede og bearbejdet så der molekylært er minimale eller ingen fysiske koncentrationer i midlet. Behandlingen er skånsom, fri for toksiner og uden bivirkninger. Homøopatisk behandling kan uden problemer anvendes af små børn og gravide. Homøopatisk medicin interagerer ikke med virkningen af anden medicin. Jeg anvender kun midler som er produceret under farmaceutisk kontrol.

Dygtig behandler

Jeg har gennem kortere tid fået behandling hos Ida, som er en meget dygtig behandler. Mit problem blev hurtigt løst og jeg fik nogle gode råd og piller som efter rimelig kort tid viste sig at virke. Jeg vil varmt anbefale Ida.

Bodil

PMS, migraine and anxiety

I would like to thank you for a very big help to my condition. For decades that I am suffering severe PMS and migraine, it is a relief and changed my life completely – I am now in control of my life after I have overcome my anxiety attacks. Thank you soooo much.

Nina Bidua Nielsen

Hælspore

Jeg har nu ingen smerter i min hæl, det føles som om det “mudrer” lidt i- og omkring hælen og den føles en anelse hård, men INGEN smerter. Søndag gik jeg fire km ingen smerter under og efter. Så tusind tak Ida.

Irene Helstrup

Tandpine

Jeg fik en lille sukkerkugle. Efter en halv time  begyndte smerterne at aftage. Efter en time var jeg som født på ny.

Lone Johansen

Fibromyalgi

Efter det homøopatiske middel havde jeg ikke længere så voldsomme symptomer, at jeg måtte ligge i sengen.

Lonnie Kristensen

Forløb med 3 konsultationer
Første konsultation og to opfølgende konsultationer.
2.849 kr.
Forløb med 3 opfølgende konsultationer
Tre opfølgende konsultationer.
1.949 kr.
En akut konsultation
En konsultation af ½ times varighed.
For nuværende eller tidligere klienter.
449 kr.
Tre akut konsultationer
Tre konsultationer af ½ times varighed.
For nuværende eller tidligere klienter.
1.249 kr.
Tillæg ved forsendelse i Danmark79 kr.

Kontakt Ida Maria Leth

Hvad drejer henvendelsen sig om?
Skriv eventuelt tidspunkt hvor det passer at jeg ringer. Du er også velkommen til at ringe eller sende en SMS på 2815 2207. Jeg vender tilbage indenfor et døgn.

Kontakt Ida Maria Leth

Hvad drejer henvendelsen sig om?
Skriv eventuelt tidspunkt hvor det passer at jeg ringer. Du er også velkommen til at ringe eller sende en SMS på 2815 2207. Jeg vender tilbage indenfor et døgn.