IDA MARIA LETH

Som ergoterapeut har jeg en autorisation udstedt af sundhedsstyrelsen.

Kernen i ergoterapi er at “skrue på knapper” så hverdagen giver mening, -uanset hvad dit udgangspunkt er. Sagt på en lidt kedelig måde:

Med udgangspunkt i dine værdier fokuserer vi på at skabe en meningsfuld hverdag. Målet er mindre begrænsning, øget selvstændighed glæde og udvikling. Midlet er at tilpasse dine aktiviteter så de passer til dit energiniveau og din funktionsevne.

Kort sagt handler ergoterapi om at tilpasse omgivelserne til mennesket og ikke omvendt.

  • Du er begrænset af fysisk sygdom, som forhindrer dig i at udføre de aktiviteter du ønsker.
  • Du er begrænset af angst, overbevisninger, perfektionisme som afholder dig fra at gøre det du ønsker
  • Du har været syg med stress og overbelastning, og skal i gang med hverdagen igen, men på en måde så du ikke bliver syg.
  • Du er ikke længere på arbejdsmarkedet (fx pensioneret, hjemsendt pga. Covid, arbejdsledig) og har svært ved at få hverdagen til at fungere.
  • Du er har brug for ergoterapeutisk vejledning som indeholder anbefalinger af yderligere intervention. Skriftelig funktionsbeskrivelse kan tilkøbes
  • Du har brug for et træningsprogram som retter sig mod at kunne klare det som er vigtigst for dig.
  • Du er i gang med et behandlingsforløb som tærer på kræfterne og har brug for hjælp til at komme gennem det.
  • Du har smerter i knogler, led og/eller muskler og vil undersøge om årsagen ligger i hvordan du udfører og hvad du tænker om dine aktiviteter i hverdagen.

Uanset om din arbejdsplads er hjemme eller i en virksomhed, er det en god idé at se på den med ergonomiske øjne, dette med henblik på at forebygge nedslidning og akutte skader.

En gennemgang indeholder vurdering af indretningen samt dialog og vejledning om uhensigtsmæssige arbejdsstillinger/vaner. Gennemgangen vil også indeholde forslag til forbedringer/ændringer og opfølgning af disse.

Ergonomisk gennemgang af kontor arbejdsplads

Efter flere måneder med smerter fra venstre skulder og gentagne besøg hos fysioterapeut besluttede jeg mig for at få kikket min arbejdsplads igennem af en professionel ergoterapeut. Jeg kontaktede derfor Ida. 

Vi aftalte et besøg, hvor Ida observerede mig i mit arbejde og vurderede måden jeg brugte mine arbejdsredskaber så som stol, bord, fodskammel mv. Ida stillede opklarende spørgsmål og noterede ned. Efterfølgende kom Ida med forslag til ændringer af forskellige ting – f.eks. indstillingen af højden på mit bord. 

Ida var god til at forklare, hvad hun så og hvorfor hun foreslog de forskellige ændringer. Så alle hendes forslag gav fuldstændig mening for mig. 

Ida var også fantastisk til ikke bare at henvise mig til at købe nye redskaber som bord, stol mv. Ida havde et formidabelt blik for, at nogle ganske få justeringer, opmærksomhed på arbejdsstillinger og småindkøb (f.eks. af underarmsstøtte) ville være nok i mit tilfælde. 

Her nogle få uger efter er jeg fuldstændig smertefri og nyder mine nye og gode arbejdsvaner og arbejdsstillinger. 

Jeg kan derfor give Ida mine bedste anbefalinger.

Lotte Lindahl Andreasen

Advokat

Ergonomisk gennemgang af en persons arbejdsplads
Gennemgang, vejledning og opfølgning. Rapport kan tilkøbes.
2.149 kr.
Forløb med ergoterapi
Hvis du er interesseret i et forløb med ergoterapi skal du kontakte mig via kontaktformularen. Indledningsvis holder vi et telefonmøde på en halv time, her præciseres opgaven og jeg sender efterfølgende et tilbud til dig. Mødet er gratis og tilbuddet uforpligtende.

Kontakt Ida Maria Leth

Hvad drejer henvendelsen sig om?
Skriv eventuelt tidspunkt hvor det passer at jeg ringer. Du er også velkommen til at ringe eller sende en SMS på 2815 2207. Jeg vender tilbage indenfor et døgn.

Kontakt Ida Maria Leth

Hvad drejer henvendelsen sig om?
Skriv eventuelt tidspunkt hvor det passer at jeg ringer. Du er også velkommen til at ringe eller sende en SMS på 2815 2207. Jeg vender tilbage indenfor et døgn.